5/5/07

Ομιλία για την Μεσογειακή Αναιμία

Την Τρίτη 8 Μαΐου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας.
Στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού της πόλης των Ιωαννίνων, η Φ.Ο.Ε.Α. διοργανώνει μια ομιλία με θέμα την Θαλασσαιμία στο καφέ "Θυμωμένο Πορτραίτο".
Θα μιλήσει ο κ. Γεωργίου, με τον όποιο συνεργαζόμαστε κι ο κ.Μπίτσης, πρόεδρος του Αντιαναιμικού Συλλόγου και παλαιότερο μέλος της Φ.Ο.Ε.Α.
Όποιος μπορεί να έρθει, θα χαρούμε πολύ να τον δούμε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έτυχε να δω μία από τις αφίσες σας που ενημέρωναν το κοινό, φοιτητικό και μη, για την εκδήλωση σας. Η αλήθεια είναι ότι παραμονές των φοιτητικών εκλογών, οι περισσότεροι ήταν απασχολημένοι με τις εκλογικές μάχες και προβλέψεις. Όλοι ασχολούνταν με τους υποψήφιους και τις παρατάξεις τους και οι υποψήφιοι να πείσουν ότι μπορούν να προσφέρουν στη σχολή τους αρχικά και στο πανεπιστήμιο αργότερα. Αλλά η πραγματική αλλαγή της κοινωνίας δεν έρχεται από αυτούς που φωνάζουν και σε εκλιπαρούν να τους ψηφίσεις. Η πορεία προς μια καλύτερη κοινωνία δεν περνά μέσα από τις φοιτητικές εκλογές αλλά μέσα από σας. Μέσα από αυτή την καταπληκτική εκδήλωση που διοργανώσατε και ενημερώσατε ένα νεανικό κοινό για το τόσο σπουδαίο ζήτημα της Μεσογειακής Αναιμίας. Έμαθα αρκετά πράγματα εκείνο το απόγευμα. Αλλά κυρίως πήρα ένα μάθημα ζωής...της εθελοντικής προσφοράς.